– Yüksek protein ve gluten içeriğine sahip un, ekmek yapımı ve hamur işleri için gereken güçlü unları mükemmel bir şekilde karşılar.
– Özellikle sandviç ekmeği, çeşitli hamur işleri, kruvasan, pizzalar vb. için önerilir.
A Granel ayrıca endüstriyel kullanımlar için özel olarak önerilen T55 Força çeşitliliğine de sahiptir.
ORİJİN: Portekiz
- REF.FAT5500001 - 55 numaralı buğday
- REF.FAT6500001 - 65 numaralı "Normal" buğday
- REF.FAT65C0001 - 65 numaralı "Düzeltilmiş" buğday
- REF.FAT65P0001 - 65 numaralı "Premium" buğday
- REF.FAT65T0001 - 65 numaralı "Trigal" buğday
- REF.FAT8000001 - 80 numaralı buğday
- REF.FAT1100001 - 110 numaralı buğday
- REF.FAC7000001 - 70 numaralı çavdar
- REF.FAC8500001 - 85 numaralı çavdar
- REF.FAC1300001 - 130 numaralı çavdar
- REF.FAMA700001 - 70 numaralı sarı mısır
- REF.FAMA175001 - 175 numaralı sarı mısır
- REF.FAMB700001 - 70 numaralı beyaz mısır
PAKETLEME: 1kg|25kg|50kg
Görünüm ve Doku
Beyaz/bej rengi, çubuk şeklinde;
Nazik ve hafif çıtır bir doku.
Kullanım
Enerji barları ve protein takviyeleri, çikolatalar ve hamur işleri, salatalar, yoğurt ve yulaf kaplamaları, tahıllar ve granola için idealdir.
– İyi bir kıvama ve yüksek nem tutma kapasitesine sahip un, antioksidan ve enzimlerle düzeltilmiştir.
– Özellikle küçük hacimli ekmeklerin (bijou, bebek ekmekleri, vianinhas ve karcasa) ve dondurulmuş ile soğutulmuş hamurların üretimi için yüksek efor gerektiren süreçler için önerilmektedir.
– Dengeli ve yüksek verimli un, özellikle papo-seco, Mafra, Alentejano, ön pişirilmiş baget gibi ekmek türleri için önerilir.
– Granel ayrıca endüstriyel kullanımlar için özellikle tavsiye edilen daha yüksek uzama kapasitesine sahip T65 PG çeşitliliğine de sahiptir.